Pentru clienții noștrii
  Produs special
  37.00 RON
  Lapte de față demachiant delicat pentru piele normală și mixtă precum și pentru piel...
  mă-înscriu
  Ce sunt mineralele?

   
  Mineralele sunt în general substanțe solide, naturale, foarte rar fluide, cu formă proprie cristalizată și sunt alcătuite din unul sau mai multe elemente chimice. În funcție de conținut mineralele se împart în minerale metalifere feroase și neferoase  și în minerale  nemetalifere (sare, gips, azbest, mică, feldspat).
   
  În cazul în care vorbim despre orice formă de viață, trebuie să subliniem faptul că aceste minerale sunt esențiale pentru susținerea semnelor vitale. Aceste minerale sunt asimilate în organism sub formă de hrană.
   
  Pentru organismul uman mineralele sunt materiale de construcție și de reglaj al funcțiilor vitale, însă nu constituie o sursă de energie. În general un organism sănătos (de regulă) are un nivel destul de ridicat de minerale. În mod normal trebuie să existe un echilibru între cantitatea de minerale introdusă și cantitatea de minerale eliminată din organism.
   
  Perturbarea acestui echilibru, atât printr-un exces sau printr-un deficit de minerale va produce tulburări  în funcțiile  normale ale organismului.